Udlæg App

Ingen grund til at gemme en masse kvitteringer og bilag i bilens handskerum - med e-conomics app til udlæg kan du uploade bilagene på farten!

Første step er at skrive til din kontaktperson i Larsen Finans & Administration at du ønsker at bruge e-conomic udlægsapp. Vi vil så aktivere appen for dig og sende de relevante login koder.

Når du har fået en klarmelding på at systemet er klar fra din kontaktperson I Larsen Finans & Administration, skal du blot følge nedenstående punkter:

Opsætning

1. Log på Google Play Store eller Apple App Store og download appen "e-conomic udgifter" (Produceret af Visma e-conomic A/S, logoet er en lille orange pung).
  2. Indtast logon koder som udleveret af Larsen Finans & Administration. Skal består af:
    1. Aftalenr.
    2. Brugernavn
    3. Kodeord

Brug af appen

Appen er meget nem at bruge og har dybest set kun 2 funktioner - den kan tage et billede og så er der en lille tekstboks, hvor du kan skrive en tekst til bilaget.

Dvs. du tager blot et billede via appen af et bilag (f.eks. en taxabon el. lign.) skriver en tekst, som meget kort anskueliggør hvilken slags virksomhedsudgift det er. Det kunne f.eks. være "Taxa til kundemøde hos (kunde)".

For langt de fleste bilag vil teksten give sig selv, det kan være ved kontorartikler mv. her behøves man næsten ikke at skrive noget.

Men ved udgifter, som også kunne være private er længere tekst påkrævet. Det gælder især restaurantbesøg og andre fornøjeligheder. Her skal man skrive hvem der har deltaget og hvorfor. Dette for at man kan anskueliggøre overfor SKAT at udgiften er en reel virksomhedsudgift og dermed fradragsberettiget.

Når du er færdig uploader du blot bilaget. Din kontaktperson i Larsen Finans & Administration, vil gennemse bilagene løbende som de kommer ind og melde retur hvis tekst er mangelfuld el. lign.

God fornøjelse!