Registrer dig som ansat

Skal du starte med at arbejde i en virksomhed, hvor Larsen Finans & Administration står for lønbogholderiet, skal du udfylde en oprettelsesblanket førend vi kan køre løn til dig.
Nedenfor finder du blanketten i excel format og bemærk at der et faneblad på hhv. dansk og engelsk. Når du har udfyld blanketten, bedes du returnere den til accounts@larsen-finans.dk hvorefter vi kan oprette dig i din arbejdsgiver lønsystem.