Må arbejdsgiver betale min parkeringsbøde?

Det korte svar er nej, selvom parkeringsafgiften er pådraget som led i erhvervsmæssig kørsel. Betaler din arbejdsgiver afgiften alligevel har de pligt til at registrere den som AM-indkomst på din lønforhøjelse.

Det korte af det lange er altså - om du betaler direkte selv eller lader din arbejdsgiver betale, ender du altid med selv at betale.

Derfor kan det være en god ide at skynde sig at betale selv.