Hvor er mine lønsedler?

Dine lønsedler finder du på www.e-boks.dk og for at kunne læse dem, skal du have adgang til e-boks med dit NemId. Har du ikke et NemId kan du bestille et på

https://service.nemid.nu

Husk at have kørekort el. pas klar når du logger på og bestiller. Når du har NemId kan du logge ind på e-boks.dk

Ønsker du ikke at få dine lønsedler leveret pr. e-boks, kan du også vælge at få dem tilsendt pr. e-mail, det gør du ved at bestille dette på accounts@larsen-finans.dk hvor en medarbejder fra Larsen Finans & Administration foretager tilretningen.