Er der en manual til Intempus?

Nej, ikke som sådan. Men her på portalen besvarer vi alle spørgsmål og de laves så om til artikler af generel karakter. Derfor gælder det at jo mere brugerne spørger, desto mere omfattende bliver manualen her på sitet.

Du kan stille spørgsmål øverst i venstre hjørne her på sitet (klik på dit brugerikon), men du kan også maile dem til accounts@larsen-finans.dk eller ringe til os på +45 70 26 99 11 og endeligt kan du bruge chatmodulet her på sitet (nederst højre hjørne).

Alle spørgsmål er fortrolige og dine spørgsmål bringes ikke med navn eller data her på sitet, men vi udleder essensen af spørgsmålet og laver en hjælpeartikel ud af det, så andre kan få gavn af den problematik du har haft.