Registrering af sygefravær

I app'en er der et punkt der hedder sygdom, her kan du registrere sygefravær. Du skal her være opmærksom på ikke at forveksle med indberetning af ferie og ordinært fravær, da din arbejdsgiver skal bruge indberetninger opdelt efter de rette kategorier.

Mangler sygdoms-kategorien på din app, er det fordi den er slået fra i systemet og du skal derfor kontakte os på accounts@larsen-finans.dk for at få den aktiveret eller oprette en "ticket" oppe i højre hjørne her på sitet.