Sådan registrerer du fravær (syg, ferie eller fri)

Her en gennemgang af hvordan du registrerer sygefravær på Intempus.

Log på intempus.dk/app

Dit velkomstbillede ser nu sådan ud : (bemærk du kan have større menuer med andre numre, men som udgangspunkt er overskrifterne altid ens)

Herefter skal du ændre kundearbejde, der vises som 1. kundearbejde til "fravær". Det gør du ved at klikke på "1. kundearbejde". Næste skærm billede ser således ud

Når du har valgt fravær skal du i næste kategori vælge hvilken form for fravær, se nedenfor for illustration

Du kan nu angive dage/timer, alt efter opsætningen for netop jeres virksomhed og gemme. Du kan endvidere angive en bemærkning - f.eks. "Ferie iht. aftale med ...".

Husk at du efterfølgende ikke kan se kommentarerne i app'en, men kun via web-versionen. Dog kan projektledere mv. altid se bemærkninger. Du kan læse mere om kommentarer her

Har du spørgsmål til ovenstående, kan du altid stille dem ved at maile os accounts@larsen-finans.dk