Jeg har ikke modtaget brugernavn el. password

Når din arbejdsgiver har godkendt dig til timeregistrering opsætter vi dig i timeregistreringssystemet og du vil herefter automatisk modtage en velkomstmail med brugernavn og password. Modtager du ikke den, er den mest sandsynlige fejl at vi har fået en forkert e-mail adresse eller tastet den forkert -  så modtager du intet, kan du desværre ikke selv gøre noget men skal kontakte os på accounts@larsen-finans.dk eller via tlf.: 70 26 99 11