Sortering af data og visning (video)

Som arbejdsleder/projektleder er den primære grund til Intempus, sandsynligvis muligheden for at udtrække data, måle forbrug osv. Her er der rig mulighed i Intempus for at manipulere indberettet data - både direkte via dashboard alternativt via excel eksport.

Nedenfor 2 videoer der illustrerer udtræk af data:

https://support.intempus.dk/hc/da/articles/202504631-Tips-og-tricks-til-s%C3%B8gning-og-tilpasning-af-s%C3%B8jler-3-14-

https://support.intempus.dk/hc/da/articles/202423292-Tips-og-tricks-til-et-nemt-medarbejder-og-sagsoverblik-1-46-