Sådan konterer du en kunde i IBISTIC

Som projektleder, direktør el. lign. er din rolle i IBISTIC som oftest at logge på og godkende fakturaen, hvorefter regnskabsafdelingen kan fortsætte med at behandle fakturaen.

Det gør du sådan her:

1. Log på IBISTIC https://services.ibistic.net/mp/auth.aspx
  2. Vælg "Til godkendelse
  3. Klik på den lille grå pil til venstre for fakturaen
  4. Klik på den lille blyant nederst i skærmen
  5. Nu "åbner" bilaget for kontering og du kan sætte kontonr. på f.eks. telefoni el. lign. Du kan starte med at taste lidt og så trykke på luppen hvorefter systemt foreslår konti det kunne være. Du kan også starte med at trykke på luppen og scrolle ned for forslag.
  6. Når du har valgt kontoen dukker der flere felter op i linjen, hvis du også skal kontere på afdeling eller fordelingsnøgler (distribution keys) -
  7. Når du har udfyldt dem er du færdig og kan trykke "Godkend".

Husk som altid, har du spørgsmål kan du ringe til os på +45 7026 9911 eller på accounts@larsen-finans.dk